K SOGN JACKET

105.00 

Categories: ,

Description

K SOGN JACKET
No.

40440
An everyday kids’ spring jacket – waterproof, lightweight, and versatile!
A go-to jacket for kids in spring and fall, the Sogn is perfect for those in-between seasons with changeable weather. Our versatile, everyday kids’ jacket keeps rain and wind out with HELLY TECH® Performance fabric and sealed seams. Our breathable design enables high-activity and comfort, the quick-dry, soft lining ensures moisture is not trapped inside. Little details make a big difference, the hood is hi-vis and detachable, zippers are sturdy YKK® design and the sleeves are articulated for max mobility.
Fiber Content100% Polyamide
Care InstructionsClose zippers before washing, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash with similar colours
Weight265g
Select size:

FEATURES
HELLY TECH® Performance Fabric
Fully Seam Sealed
Lined For Comfort
Quick Dry Lining
Hi Vis/Neon Hood For Extra Visibility
Brushed Tricot Inside Collar and Chin Guard
Detachable and Partly Elasticated Hood
YKK® Front Zip Closure with Back Storm Flap
Hand Pockets with YKK® Zipper
Partly Elasticated Bottom Hem
Articulated Sleeves For Optimal Mobility
Partly Elasticated Cuffs
Printed Reflective Elements and HH® Logos
PERKTHIMI
K SOGN JACKET
NO
40440
Një xhaketë pranvere e përditshme për fëmijë – e papërshkueshme nga uji, e lehtë dhe e gjithanshme!
Një xhaketë e përshtatshme për fëmijë në pranverë dhe vjeshtë, Sogn është e përkryer për ato stinët e ndërmjetme me mot të ndryshueshëm. Xhaketa jonë e gjithanshme dhe e përditshme për fëmijë mban shiun dhe erën me pëlhurë HELLY TECH® Performance dhe qepje të mbyllura. Dizajni ynë i frymëmarrjes mundëson aktivitet të lartë dhe rehati, rreshtimi i butë që thahet shpejt siguron që lagështia të mos bllokohet brenda. Detajet e vogla bëjnë një ndryshim të madh, kapaku është hi-vis dhe i shkëputshëm, zinxhirët janë me dizajn të fortë YKK® dhe mëngët janë të artikuluara për lëvizshmëri maksimale.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliamide
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, rrobat për tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 265g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Pëlhurë HELLY TECH® Performance
Plotësisht e mbyllur
Të rreshtuara për rehati
Rreshtim i tharjes së shpejtë
Hi Vis/Kupë neon për dukshmëri shtesë
Triko e krehur brenda jakës dhe mbrojtëse mjekrës
Kapuç i shkëputshëm dhe pjesërisht elastik
Mbyllja e përparme me zinxhir YKK® me mbyllje të pasme nga stuhia
Xhepa dore me zinxhir YKK®
Fund pjesërisht elastikuar
Mëngë të artikuluara për lëvizshmëri optimale
Pranga pjesërisht elastike
Elemente reflektuese të printuara dhe logot HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K SOGN JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *