K LIFA MERINO BALACLAVA

48.00 

Categories: ,

Description

K LIFA MERINO BALACLAVA

No.

67183

Warm, breathable and wicking LIFA® Merino balaclava for those extra cold days.

Our one-size-fits-all kids’ LIFA® Merino balaclava adds a seamless and warm lining between your jacket and beanie hat, protecting your neck from bitter cold. Our textile technology combines LIFA® moisture wicking properties with merino wool’s natural warmth.
Fiber ContentShell: 57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsDo not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent, Wash inside out
Weight40g

Select size:

FEATURES
HH LIFA® Technology
Flatlock stitching
1 size fits all
PERKTHIMI:

K LIFA MERINO BALACLAVA
NO.

67183
Kapuç LIFA® Merino i ngrohtë, i frymëmarrjes dhe i shkrifët për ato ditë tepër të ftohta.

Kapuçja jonë LIFA® Merino e përshtatshme për të gjithë fëmijët shton një rreshtim të qetë dhe të ngrohtë midis xhaketës dhe kapelës suaj, duke mbrojtur qafën tuaj nga i ftohti i hidhur. Teknologjia jonë e tekstilit kombinon vetitë LIFA® që thithin lagështinë me ngrohtësinë natyrale të leshit merino.
Përmbajtja e fibrave: guaskë: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi, Lani nga brenda
Pesha: 40gr

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET
Teknologjia HH LIFA®
Qepje me flokë të sheshtë
1 madhësi i përshtatet të gjithëve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K LIFA MERINO BALACLAVA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *