K HH LIFA MERINO SET

Category:

Description

K HH LIFA MERINO SET

No.

48610
Our warmest kids’ base layer set, combining unique Lifa® wicking technology with merino’s natural warmth.
The best kids’ base layer on the market uses a clever 2-layer construction to keep active kids dry and warm. Our Lifa® technology wicks away moisture while merino wool creates breathable insulation.
Fiber Content57% Merino Wool, 43% Polypropylene
Care InstructionsDo not use fabric softener, Do not wring, Use wool detergent, Wash inside out, Wash with similar colours

Select size:

Weight270g
FEATURES
2-layer construction
PERKTHIMI
SET PER FEMIJE HH LIFA MERINO
NO
48610
Kompleti ynë më i ngrohtë i shtresave bazë për fëmijë, duke kombinuar teknologjinë unike Lifa® të shkrirjes me ngrohtësinë natyrale të merino.
Shtresa bazë më e mirë e fëmijëve në treg përdor një ndërtim të zgjuar me 2 shtresa për t’i mbajtur fëmijët aktivë të thatë dhe të ngrohtë. Teknologjia jonë Lifa® largon lagështinë ndërsa leshi merino krijon izolim të frymëmarrjes.
Përmbajtja e fibrave: 57% lesh merino, 43% polipropilen
Udhëzimet e kujdesit: Mos përdorni zbutës rrobash, Mos e shtrydhni, Përdorni detergjent leshi, Lajeni brenda jashtë, Lani me ngjyra të ngjashme
Pesha: 270 g
MASAT E DISPONUESHME

TIPARET
Ndërtim me 2 shtresa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “K HH LIFA MERINO SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *