Juniors’ Verglas Light Hoodie

45.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Verglas Light Hoodie

No. 41789
The technical and versatile Verglas Light Hoodie performs for any activity, from hiking to hanging out. Made from a super-soft poly micro blend, it’s incredibly comfortable. It also features UPF 50+ sun protection. This is a certified bluesign® product.

Details

Fiber content:

Shell: 49% Polyamide, 45% Polyester, 6% Elastane

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Wash inside out. Do not use fabric softener.
Weight:230g
Perkthim
Kësulë e lehtë Verglas për Juniors
nr 41789
Veshja teknike dhe e gjithanshme Verglas Light Hoodie funksionon për çdo aktivitet, nga ecja në ecje deri te shoqërimi. E bërë nga një përzierje mikro-poli super e butë, është jashtëzakonisht e rehatshme. Gjithashtu përmban mbrojtje nga dielli UPF 50+. Ky është një produkt i certifikuar bluesign®.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 49% poliamid, 45% poliestër, 6% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë. Mos përdorni zbutës të rrobave.
Pesha:
230 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Verglas Light Hoodie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *