Juniors’ Thalia 2.0 Shorts

40.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Thalia 2.0 Shorts

No. 41814
Designed with a wicking finish that sheds moisture, our Juniors’ Thalia 2.0 Shorts are perfect for young women athletes. They allow for full freedom of movement, thanks to their elastic waistband and 4-way stretch fabric and a wicking finish. Plus, they’ve got pockets! These shorts a certified bluesign® product and contain Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Wash with similar colours. Wash inside out.
Weight:100g
PERKTHIM
Pantallona të shkurtra Thalia 2.0 për Juniors
nr 41814
Të dizenjuara me një fund të kulluar që hedh lagështi, pantallonat e shkurtra Thalia 2.0 të Juniors janë perfekte për atletet e reja. Ato lejojnë lirinë e plotë të lëvizjes, falë brezit të tyre elastik dhe pëlhurës shtrirëse 4-kahëshe dhe një përfundimi të shkathët. Plus, ata kanë xhepa! Këto pantallona të shkurtra janë një produkt i certifikuar bluesign® dhe përmbajnë materiale të ricikluara të lidhura me Ocean, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme. Lani brenda jashtë.
Pesha:
100 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Thalia 2.0 Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *