Juniors’ Marka Tur Shorts

65.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Marka Tur Shorts

No. 41782
The Marka Tur Shorts have everything you need for forest hike, or outdoor play in changeable conditions. We designed these outdoor shorts with a sturdy stretchy fabric that delivers durability as well as freedom of movement. The fabric has a PFC-free DWR treatment to shed light moisture and keep kids dry. Small details with big impact include cargo pockets for gear and reflective logos for safety.

Details

Fiber content:

Shell: 41% Polyester (Recycled), 37% Polyester, 22% Cotton – Shell 2: 93% Polyamide, 7% Elastane

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:260g
Perkthim
Pantallona të shkurtra Marka Tur të Juniorëve
nr 41782
Pantallonat e shkurtra Marka Tur kanë gjithçka që ju nevojitet për shëtitje në pyll ose lojëra në natyrë në kushte të ndryshueshme. Ne i projektuam këto pantallona të shkurtra në natyrë me një pëlhurë të fortë elastike që jep qëndrueshmëri si dhe liri lëvizjeje. Pëlhura ka një trajtim DWR pa PFC për të hedhur lagështi të lehtë dhe për t’i mbajtur fëmijët të thatë. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë xhepat e ngarkesës për pajisje dhe logot reflektuese për siguri.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 41% poliestër (i ricikluar), 37% poliestër, 22% pambuk – guaskë 2: 93% poliamid, 7% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
260 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Marka Tur Shorts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *