Juniors’ Marka Hiking Pants

100.00 

Available on backorder

Description

Juniors’ Marka Hiking Pants
41693
The Marka Tur outdoor pants have everything you need for a hike in the forest, or outdoor play in changing weather. We designed them with a 41% recycled fabric with stretch, which delivers durability as well as freedom of movement. The fabric has a PFC-free DWR treatment to shed light moisture and keep kids dry. Small details with big impact include reinforcements on the seat and knees, where pants get the most wear, cargo pockets for gear, and reflective logos for safety.
Details
Fiber content:
Shell: 41% Polyester (Recycled), 37% Polyester, 22% Cotton – Shell 2: 93% Polyamide, 7% Elastane
Care Instructions:
Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Wash with similar colours. Use liquid detergent. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Do not iron on print.
Weight:
375g

Perkthimi

Pantallona Hiking Marka për Juniors
nr 41693
Pantallonat e jashtme Marka Tur kanë gjithçka që ju nevojitet për një shëtitje në pyll ose lojëra në natyrë në ndryshimin e motit. Ne i projektuam ato me një pëlhurë të ricikluar 41% me shtrirje, e cila jep qëndrueshmëri si dhe liri lëvizjeje. Pëlhura ka një trajtim DWR pa PFC për të hedhur lagështi të lehtë dhe për t’i mbajtur fëmijët të thatë. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë përforcime në sedilje dhe gjunjë, ku pantallonat marrin më shumë konsum, xhepat e ngarkesës për veshje dhe logot reflektuese për siguri.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 41% poliestër (i ricikluar), 37% poliestër, 22% pambuk – guaskë 2: 93% poliamid, 7% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Lani me ngjyra të ngjashme. Përdorni detergjent të lëngshëm. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Mos hekurosni në printim.
Pesha:
375 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Marka Hiking Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *