Juniors’ Juell Waterproof Pants

65.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Juell Waterproof Pants

No. 41770
These rain pants make wet days more fun. They’re the ultimate combination of weatherproofing and comfort. The HELLY TECH® Performance technology is waterproof/breathable and windproof. The mesh lining enhances the interior feel. Both the waist and lower leg are adjustable.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Wash dark colours separately. Use washing agent for technical garments. Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment.

Water column:23000mm

Weight:200g
PERKTHIM
Pantallona Juell të Juniors të papërshkueshëm nga uji
nr 41770
Këto pantallona shiu i bëjnë ditët e lagështa më argëtuese. Ato janë kombinimi i fundit i izolimit të motit dhe komoditetit. Teknologjia HELLY TECH® Performance është e papërshkueshme nga uji/frymëmarrja dhe e papërshkueshme nga era. Rreshtimi i rrjetës përmirëson ndjesinë e brendshme. Si beli ashtu edhe pjesa e poshtme e këmbës janë të rregullueshme.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit.
Kolona e ujit:
23000 mm
Pesha:
200 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Juell Waterproof Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *