Juniors’ Jewel Resort Ski Jacket

135.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Jewel Resort Ski Jacket

No. 41764
This stylish performance ski jacket gives junior girls the weatherproofing and warmth they need to take on the resort slopes. With our trusted HELLY TECH® Performance constructrion, the Quest is waterproof/breathable and wind resistant. PrimaLoft® BLACK Eco insulation keeps young trail blazers warm. A trim, articulated cut looks chic and gives you the freedom of movement you need to rock the slopes. Additional details include neon and reflectives for visibility, a ski pass pocket, a detachable hood, adjustable hem and a powder skirt. This jacket is made with recycled content. See composition for details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash dark colours separately. Wash inside out. Dry inside out. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment.

Water column:23000mm

Weight:650g
Perkthim
Xhaketa e skive për Juniors Jewel Resort
nr 41764
Kjo xhaketë elegante e performancës së skive u jep vajzave të vogla izolimin ndaj motit dhe ngrohtësinë që u nevojitet për të marrë në shpatet e resortit. Me konstruksionin tonë të besuar HELLY TECH® Performance, Quest është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe rezistent ndaj erës. Izolimi PrimaLoft® BLACK Eco i mban të ngrohta xhaketat e reja. Një prerje e zbukuruar dhe e artikuluar duket elegante dhe ju jep lirinë e lëvizjes që ju nevojitet për të lëkundur shpatet. Detajet shtesë përfshijnë neoni dhe reflektues për dukshmëri, një xhep për leje skish, një kapuç të ndashëm, buzë të rregullueshme dhe një skaj pudër. Kjo xhaketë është bërë me përmbajtje të ricikluar. Shikoni përbërjen për detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë. Thajeni brenda jashtë. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit.
Kolona e ujit:
23000 mm
Pesha:
650 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Jewel Resort Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *