Juniors’ Highland Jacket

200.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Juniors’ Highland Jacket

No. 41804
Inspired by the ski collection worn by the Norwegian Alpine Ski Team (and featuring many of the same features), the Junior’s Highland Jacket is for strong skiers who need performance on the slopes. This jacket is waterproof/breathable with HELLY TECH® Performance technology and equipped with all the right ski features, including: a high collar and drop tail for protection from wind and snow, a ski pass pocket, powder skirt, and a LIFE POCKET™ to keep phones alive longer in cold environments. This ski jacket is constructed with 133g recycled Primaloft Black Eco for warmth. We added neon color details and RECCO® reflectors for added safety and peace of mind.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not use fabric softener. Wash dark colours separately. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Tumble dry until completely dry.
Weight:700g
PERKTHIM
Xhaketë malore për të rinjtë
nr 41804
Frymëzuar nga koleksioni i skive i veshur nga Ekipi Norvegjez i Skive Alpine (dhe që përmban shumë nga të njëjtat karakteristika), xhaketa Junior’s Highland është për skiatorë të fortë që kanë nevojë për performancë në pista. Kjo xhaketë është e papërshkueshme nga uji/marrë frymë me teknologjinë HELLY TECH® Performance dhe e pajisur me të gjitha veçoritë e duhura të skive, duke përfshirë: një jakë të lartë dhe bisht për mbrojtje nga era dhe bora, një xhep leje skijimi, fund pudër dhe një LIFE POCKET™ për të mbajini telefonat gjallë më gjatë në mjedise të ftohta. Kjo xhaketë skijimi është e ndërtuar me 133 g Primaloft Black Eco të ricikluar për ngrohtësi. Ne shtuam detaje me ngjyra neoni dhe reflektorë RECCO® për siguri dhe qetësi të shtuar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani veçmas ngjyrat e errëta. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Highland Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *