Sale!

JUNIORS’ HH LOGO T-SHIRT

31.00 

Description

No. 41709
JUNIORS’ HH LOGO T-SHIRT
Our classic HH® logo T-shirt comes in 97% organic cotton with 3% elastane for durability and stretch.
Weight170g

Nr. 41709

Bluza jonë klasike me logo HH® vjen me 97% pambuk organik me 3% elastan për qëndrueshmëri dhe shtrirje.
Pesha: 170g

Madhësia e disponueshme: 140/ 10   
Ngjyra e disponueshme: 001 WHITE
Madhësia e disponueshme: 128/ 8 
Ngjyra e disponueshme: 597 NAVY
Madhësia e disponueshme: 140/ 10; 152/ 12  
Ngjyra e disponueshme: 697 LILATECH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JUNIORS’ HH LOGO T-SHIRT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *