Juniors’ Elements Ski Pants

125.00 

Available on backorder

Category:

Description

Juniors’ Elements Ski Pants
No. 41765
Your new favorite boys’ ski pants have everything you need for a great day on the mountain. They are made with our reliable HELLY TECH® PERFORMANCE 2-layer construction making them highly waterproof, breathable and windproof. Designed with the planet in mind, we used lightweight, yet warm, PrimaLoft® BLACK Eco insulation made from 100% recycled material. These ski pants feature mechanical stretch and a pre-shaped cut for total freedom of movement. The leg length is extendable to keep up with the constant growth of young adventurers while maximizing use season after season. They come with additional ski features such as a RECCO® detection transponder, reinforced shin hem for durability, gaiters and boot hooks.
Pantallona të skive me elementë të rinj
nr 41765
Pantallonat e reja të preferuara të skive për djem kanë gjithçka që ju nevojitet për një ditë të mrekullueshme në mal. Ato janë bërë me konstruksionin tonë të besueshëm HELLY TECH® PERFORMANCE me 2 shtresa, duke i bërë ato shumë të papërshkueshëm nga uji, me frymëmarrje dhe të papërshkueshëm nga era. Të projektuar me planetin në mendje, ne përdorëm izolimin PrimaLoft® BLACK Eco të lehtë, por të ngrohtë, të bërë nga material 100% i ricikluar. Këto pantallona skijimi kanë shtrirje mekanike dhe një prerje në formë paraprake për lirinë totale të lëvizjes. Gjatësia e këmbës është e zgjerueshme për të vazhduar me rritjen e vazhdueshme të aventurierëve të rinj duke maksimizuar përdorimin sezon pas sezoni. Ato vijnë me veçori shtesë të skive si transponder zbulues RECCO®, buzë të përforcuara për qëndrueshmëri, gatera dhe grepa për çizmet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Elements Ski Pants”

Your email address will not be published. Required fields are marked *