Juniors’ Daybreaker 2.0 Jacket

50.00 

Available on backorder

Category:

Description

Juniors’ Daybreaker 2.0 Jacket
No. 41661
This lightweight and warm zip-up fleece jacket is a perfect piece for any situation. It is perfect to wear alone during mid-season. It can also be used as a breathable layer when temperatures get colder. We made it with 100 g/m² Polartec® fleece, which is resistant and packable. This jacket contains recycled material. See composition for more details.

Xhaketë Juniors’ Daybreaker 2.0
nr 41661
Kjo xhaketë e lehtë dhe e ngrohtë me zinxhir është një pjesë e përsosur për çdo situatë. Është perfekte për t’u veshur vetëm në mes të sezonit. Mund të përdoret gjithashtu si një shtresë e frymëmarrjes kur temperaturat bëhen më të ftohta. Ne e bëmë atë me lesh Polartec® 100 g/m², i cili është rezistent dhe i paketueshëm. Kjo xhaketë përmban material të ricikluar. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Daybreaker 2.0 Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *