Juniors’ Crew Midlayer Sailing Jacket

165.00 

Categories: ,

Description

No.

41637
A fleece-lined, versatile juniors’ sailing jacket that is an ideal midlayer or outer shell
Easy to pull on, lightweight and adjustable, these rain paints are made to protect juniors moving around in wet weather. We used our waterproof-breathable HELLY TECH® Protection technology to keep out the elements, adding a quick-dry mesh lining for comfort.
Fiber ContentShell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not use fabric softener,Wash dark colours separately,Remove promptly from the washer,Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment,Some fading may occur on bright colours
Weight550g
nr 41637
Një xhaketë lundrimi e gjithanshme për të rinj të veshur me lesh, e cila është një guaskë ideale për shtresën e mesme ose të jashtme
Lehtë për t’u tërhequr, të lehta dhe të rregullueshme, këto bojëra shiu janë bërë për të mbrojtur të rinjtë që lëvizin në mot të lagësht. Ne përdorëm teknologjinë tonë të mbrojtjes HELLY TECH® të papërshkueshme nga uji për të mbajtur jashtë elementët, duke shtuar një shtresë rrjete që thahet shpejt për rehati.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos përdorni zbutës rrobash, lani veçmas ngjyrat e errëta, hiqeni menjëherë nga rondele, rrobat e thara në larje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, mund të ndodhë një zbehje në ngjyrat e ndezura
Pesha: 550g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ Crew Midlayer Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *