Sale!

JR URBAN PUFFY PARKA

189.00 

Description

JR URBAN PUFFY PARKA

No.

41730
The perfect parka for urban winter adventures.
Stylish, cozy and protective, this parka keeps kids snug on winter adventures. We built it with a sturdy ripstop outer fabric that has a PFC-free, water-repellent treatment to keep moisture out. The insulation is cozy and warm High Loft™. Not only did we use a planet-friendly, water-repellent treatment, the insulation is 40% recycled – wins for you and the environment. The parka also features a detachable hood, high collar with chin guard, back-tail drop and brushed-tricot inside the hand pockets for extra shelter on chilly days.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Insulation: 60% Polyester, 40% Polyester (Recycled)
Care InstructionsClose zippers before washing, Do not use fabric softener, Dry inside out, Remove promptly from the washer, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Tumble dry until completely dry, Tumble dry with dryer balls, Use liquid detergent, Wash inside out

Select size:

FEATURES

PFC Free DWR
Waterproof durable polyamide ripstop outer fabric
Brushed tricot inside collar
Printed HH® logos

PERKTHIMI

JR URBAN PUFFY PARKA
NO

41730
Xhupi perfekt për aventurat e dimrit urban.
Elegancë, komode dhe mbrojtëse, ky xhup i mban fëmijët të qetë në aventurat e dimrit. Ne e ndërtuam atë me një pëlhurë të fortë të jashtme të rrëshqitjes që ka një trajtim pa PFC, të papërshkueshëm nga uji për të mbajtur lagështinë jashtë. Izolimi është komod dhe i ngrohtë High Loft™. Jo vetëm që kemi përdorur një trajtim miqësor ndaj planetit, të papërshkueshëm nga uji, izolimi është 40% i ricikluar – fiton për ju dhe mjedisin. Parka përmban gjithashtu një kapuç të ndashëm, jakë të lartë me mbrojtës mjekër, bisht të pasmë dhe triko të krehur brenda xhepave të duarve për një strehë shtesë në ditët e ftohta.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 60% poliestër, 40% poliestër (i ricikluar)
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara larjes, Mos përdorni zbutës rrobash, Thajeni brenda jashtë, Hiqeni menjëherë nga lavastovilja, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Thajeni deri sa të thahet plotësisht, Thajeni me topa tharëse, Përdorni detergjent të lëngshëm, Lajeni brenda jashte

MASAT E DISPONUESHME


TIPARET
DWR pa PFC
Pëlhurë e jashtme ripstop e qëndrueshme poliamide e papërshkueshme nga uji
Triko e krehur brenda jakës
Logo të printuara HH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR URBAN PUFFY PARKA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *