JR TORNADO JACKET

170.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

JR TORNADO JACKET
No.

41723

Fully equipped boys’ ski jacket with the protective features you need to stay warm and safe all day on the slopes. 

We designed this technical ski jacket so you will have fun on the mountain in any weather. Our junior ski jacket has a durable, waterproof-windproof, and breathable HELLY TECH® Performance exterior. Primaloft® Black Eco Insulation on the interior delivers environmentally friendly warmth without bulk.  It’s fully equipped with an adjustable and water-repellent powder skirt, detachable hood, hi-vis details, a ski pass sleeve pocket, and a Life Pocket™ to keep your phone alive longer in the cold.
Fiber ContentShell: 100% Polyester. Shell 2: 100% Polyamide. Insulation body: 80% Polyester (Recycled), 20% Polyester. Lining: 100% Polyester
Care InstructionsClose hook and loop before washing, Close zippers before washing, Do not use fabric softener, Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment, Wash with similar colors.
Perkthimi:

XHAKETE JR TORNADO
Nr.
41723

Xhaketë skish për djem të pajisur plotësisht me karakteristikat mbrojtëse që ju nevojiten për të qëndruar ngrohtë dhe të sigurt gjatë gjithë ditës në shpatet.

Ne e projektuam këtë xhaketë teknike të skive në mënyrë që të argëtoheni në mal në çdo mot. Xhaketa jonë e vogël e skive ka një pamje të jashtme të qëndrueshme, të papërshkueshme nga uji ndaj erës dhe me frymëmarrje HELLY TECH® Performance. Primaloft® Black Eco Izolation në brendësi, jep ngrohtësi miqësore me mjedisin pa masë. Është plotësisht i pajisur me një skaj pluhuri të rregullueshëm dhe të papërshkueshëm nga uji, kapuç të ndashëm, detaje hi-vis, një xhep në mëngët e kalimit të skive dhe një xhep Life ™ për ta mbajtur telefonin tuaj gjallë më gjatë në të ftohtë.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 100% poliestër. Shell 2: 100% poliamid. Trupi izolues: 80% poliestër (i ricikluar), 20% poliestër. Rreshtimi: 100% poliestër
Udhëzimet e kujdesit: Mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, Mos përdorni zbutës rrobash, Veshjet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit, Lani me ngjyra të ngjashme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR TORNADO JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *