JR SPEED SUIT GS

425.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

JR SPEED SUIT GS
No.

41642

Young speedsters want and need to look and feel fast too.  This GS suit has the design and fit to help them blaze any course.

FEATURES

Removable paddings

80% Polyester, 20% Elastane

 

PERKTHIMI:

JR SPEED SUIT GS

NO

41642
Shpejtistët e rinj duan dhe duhet të duken dhe të ndjehen gjithashtu të shpejtë. Ky kostum GS ka dizajnin dhe përshtatshmërinë për t’i ndihmuar ata të ndezin çdo kurs.

TIPARET
Mbushje të lëvizshme

80% Poliester, 20% Elastan

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR SPEED SUIT GS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *