JR HH LIFA SET

68.35 

Categories: ,

Description

JR HH LIFA SET

No.

26665
Our classic base layer is the optimal light insulation all year round.
The first step in outdoor play is a quality base layer. Our classic base is lightweight with unique LIFA® Stay Dry Technology, moving moisture away from skin and keeping kids warm and dry. Wear it alone, or layer as needed.
Fiber Content100% Polypropylene
Weight187g
Perkthimi:
SET JR HH LIFA
nr 26665
Shtresa jonë klasike bazë është izolimi optimal i dritës gjatë gjithë vitit.
Hapi i parë në lojën në natyrë është një shtresë bazë cilësore. Baza jonë klasike është e lehtë me teknologjinë unike LIFA® Stay Dry, duke larguar lagështinë nga lëkura dhe duke i mbajtur fëmijët të ngrohtë dhe të thatë. Vishni vetëm, ose shtrojini sipas nevojës.
Përmbajtja e fibrave: 100% polipropilen
Pesha: 187 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR HH LIFA SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *