JR CHARACTER SILICONE CAP – SKULL

35.00 

Category:

Description

JR CHARACTER SILICONE CAP – SKULL

465009

DESCRIPTION

Add a splash of colour to their swims with our Junior Multi Colour Silicone Swimming Cap, shaped for a superior fit for juniors and featuring an embossed non-slip inner surface.
PERKTHIME
JR KAPAKU SILIKONI I KARAKTERIT – SKULL
PËRSHKRIM
Shtoni një spërkatje ngjyrash në notat e tyre me kapakun tonë të notit Junior Multi Color silikoni, i formuar për një përshtatje më të mirë për të rinjtë dhe me një sipërfaqe të brendshme të stampuar që nuk rrëshqet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR CHARACTER SILICONE CAP – SKULL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *