Jobe Yukon 4/3mm Wetsuit Men

Categories: , Tags: ,

Description

303522004

Jobe Yukon 4/3mm Wetsuit Men

The Jobe Yukon is the thickest wetsuit in the Jobe range and is for the guy who wants to hit the water when everyone is in front of a fireplace. This steamer is made for the hardcore rider and comes with a aquakiller thermo liner. This sets the Yukon separate in the watersports market, as you won’t find a steamer like this for such a price, period. The neoprene covered seems and back zipper will keep you warm and ready to face all weather conditions!
 • Drainage thermo inner lining: warm & dry (full wetsuit)
 • Glued & blind stitched seams: no water entry through seams
 • Available in tall sizes
 • Neoprene taped seams inside for maximum warmth, strength & protection
 • 4 mm neoprene on chest & back, 3 mm on other panels
 • Adjustable & detachable ankle straps
 • Back zipper for fast entry
 • Comfy minimal seam technology
 • Key pocket with elastic cord
 • Protective strong knee pads
 • Supreme stretch neoprene
 • Water blocking wrist cuffs
 • Water drainage system

303522004

Jobe Yukon 4/3mm Vetsuit Meshkuj Jobe Yukon është veshja më e trashë në gamën e Jobe dhe është për djaloshin që dëshiron të godasë ujin kur të gjithë janë përpara një oxhaku. Kjo avullore është bërë për kalorës të fortë dhe vjen me një astar termo aquakiller. Kjo e veçon Yukon-in në tregun e sporteve ujore, pasi nuk do të gjeni një avullore si kjo për një çmim të tillë, periudhë. Duket se mbulesa me neoprene dhe zinxhiri i pasmë do t’ju mbajnë ngrohtë dhe gati për t’u përballur me të gjitha kushtet e motit!
Veshja e brendshme termo kulluese: e ngrohtë dhe e thatë (kostume e plotë e lagur)
Qepje të ngjitura dhe të verbëra: nuk ka hyrje të ujit përmes tegelave
E disponueshme në përmasa të larta
Qepje me shirit neopreni brenda për ngrohtësi, forcë dhe mbrojtje maksimale
Neoprene 4 mm në gjoks dhe shpinë, 3 mm në panele të tjera
Rripat e kyçit të rregullueshëm dhe të shkëputshëm
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Teknologji e rehatshme e qepjes minimale
Xhep çelësi me kordon elastik
Mbrojtëse të forta të gjurit
Neopreni i shtrirjes supreme
Prangat e kyçit që bllokojnë ujin
Sistemi i kullimit të ujit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Yukon 4/3mm Wetsuit Men”

Your email address will not be published. Required fields are marked *