Jobe Yarra 10.6 Inflatable Paddle Board Package Teal

Categories: , Tags: ,

Description

486423012

Jobe Yarra 10.6 Inflatable Paddle Board Package Teal

Meet the Yarra, our inflatable 10.6 stand up paddle board and a prime example of form meeting function! Superb stiffness thanks to the use of our lightweight X-stitching and a high quality construction and durability by using Heat Bonded Technology. Next up this board features an all-new ‘EZ-Lock Fin” which connects your fin to your board with no screws needed. This board has everything to start your new journey! Provided with the best balance between maneuverability, stability and speed. This package comes with the Aero Yarra SUP board 10.6 Steel Blue, adjustable fiberglass 3-piece paddle, waterproof backpack, double action pump, 10ft / 3,04m coiled leash. By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from Jobe comes with a 5-year warranty!

486423012

Jobe Yarra 10.6 Inflatable Paddle Board Package TealMeet Yarra, tabela jonë e fryrjes 10.6 me vozis në këmbë dhe një shembull kryesor i funksionit të takimit të formës! Ngurtësi e shkëlqyer falë përdorimit të qepjes sonë të lehtë X dhe një ndërtimi me cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri duke përdorur teknologjinë e lidhjes me nxehtësi. Më tej, kjo tabelë përmban një ‘EZ-Lock Fin’ krejtësisht të re, e cila lidh fletën tuaj me bordin tuaj pa vidhat e nevojshme. Ky bord ka gjithçka për të nisur udhëtimin tuaj të ri! Ofrohet me ekuilibrin më të mirë midis manovrimit, stabilitetit dhe shpejtësisë. Kjo paketë vjen me tabelën Aero Yarra SUP 10.6 Steel Blue, vozis me tekstil me fije qelqi të rregullueshme me 3 pjesë, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, zinxhir me mbështjellje 10ft / 3,04m. Meqë ra fjala, a e dinit që çdo dërrasë e ngritjes së fryrjes nga Jobe vjen me një garanci 5-vjeçare!

5 vjet garanci
Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri në shtresë
Konstruksion i lehtë me qepje X
Fina e kyçjes 8″ EZ
Një tela e dyfishtë në krye dhe në fund për kontroll të përmirësuar

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Yarra 10.6 Inflatable Paddle Board Package Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *