Jobe Vizela 9.4 Bamboo Paddle Board

1,093.00 

Available on backorder

Description

Product ID 486521001

It all started with water. The Jobe Vizela 9.4 is 32″ wide giving it a large surface area making this bamboo beauty truly versatile and stable for surfers up to 100 kg. Next to its shiny and white clean look, with grey rail and electro green fin accents, we manufactured the Vizela to a high spec which screams quality from the off. With a thickness of 5” buoyancy is guaranteed. Side fins can be replaced with a US fin box for optimal fin position with thruster fin suitable for waves. The specialized shape features a full nose profile with a steadily tapering as you get closer to the tail. A rounded pin, honeycomb 6′ US box center fin and FCS 4.52′ side bites, plus thick deck pad, finish off a top drawer product. Paddling on the Vizela is stable, stepping further back lifts the nose helping alleviate the pushes. Due to its thruster fins, tracking is efficient. Picking up waves is easy with the Vizela! Once on the tail a whole new maneuverable beast shows up and arcing turns can be achieved with only subtle body movements. Newbies stepping in to the surf arena for the first time will find Jobe’s Vizela a good tutor with all skills possible to be learnt with this sled. Furthermore, it comes with a single fin for the long journey. And a bungee cord to take with you what you need for your discovery. You get a SUP leash and a rail saver to keep your board clean, too.
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • 9ft straight leash
 • Automatic air vent plug
 • Camera plug to capture all your #Jobemoments
 • Channels for better speed control and stability
 • Comfortable carrying handle
 • Easy connectable leash plug
 • Rail saver for extra protection
 • Scratch resistant compound rail and bottom
 • Thruster fin for waves (6″ center + 4,5″ side fin)
 • US finbox for optimal fin position
 • Nose rocker: 6 3/4″, Tail rocker: 3 13/16″
 • Recommended rider weight: Up to 100kg | 220 lbs
 • Board weight: 11kg | 24lbs
 • Dimensions: 9’4″ x 32″ x 4,5″ | 285 x 81,3 x 11,4cm
 • Volume: 150 l

Gjithçka filloi me ujë. Jobe Vizela 9.4 është 32″ i gjerë duke i dhënë asaj një sipërfaqe të madhe duke e bërë këtë bukuri bambu vërtet të gjithanshme dhe të qëndrueshme për sërfistët deri në 100 kg. Krahas pamjes së saj të pastër dhe të pastër me shkëlqim dhe të bardhë, me hekurudhë gri dhe thekse të skajeve të gjelbra elektro, ne kemi prodhuar Vizela me një specifikë të lartë e cila bërtet cilësi nga fija. Me një trashësi prej 5” është e garantuar lëvizshmëria. Pendat anësore mund të zëvendësohen me një kuti fin amerikane për pozicionin optimal të pendës me fin shtytës të përshtatshëm për valët. Forma e specializuar përmban një të plotë profil i hundës me një zvogëlim të vazhdueshëm ndërsa i afrohesh bishtit. Një kunj e rrumbullakosur, pendë qendrore e kutisë amerikane 6′ me huall mjalti dhe kafshime anash FCS 4,52′, plus jastëk të trashë në kuvertë, përfundon produktin e sirtarit të sipërm. Lëvizja në Vizela është e qëndrueshme , kthimi më mbrapa ngre hundën duke ndihmuar në zbutjen e shtytjeve. Për shkak të krahëve të tij shtytës, gjurmimi është efikas. Marrja e valëve është e lehtë me Vizela! Pasi në bisht shfaqet një bishë krejt e re e manovrueshme dhe kthesat me hark mund të arrihen vetëm me trup delikat mo vementet. Të rinjtë që hyjnë në arenën e sërfit për herë të parë do ta gjejnë Jobe’s Vizela një mësuese të mirë me të gjitha aftësitë e mundshme për t’u mësuar me këtë sajë. Për më tepër, ajo vjen me një pendë të vetme për udhëtimin e gjatë. Dhe një kordon bungee për të marrë me vete atë që ju nevojitet për zbulimin tuaj. Ju merrni një zinxhir SUP dhe një kursim hekurudhor për ta mbajtur bordin tuaj të pastër gjithashtu.
Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
Rrip i drejtë 9ft
Prizë automatike e ajrosjes
Priza e kamerës për të kapur të gjitha momentet e tua #Jobe
Kanale për kontroll dhe stabilitet më të mirë të shpejtësisë
Dorezë e rehatshme për mbajtje
Prizë lidhëse e lehtë për t’u lidhur
Mbrojtës hekurudhor për mbrojtje shtesë
Shina dhe fundi i përbërë rezistent ndaj gërvishtjeve
Pendë shtytëse për valë (6″ qendër + 4,5″ krahë anësore)
Finbox SHBA për pozicionin optimal të fineve
Lëkundje për hundë: 6 3/4″, rrëshqitës i bishtit: 3 13/16″
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 100 kg | 220 paund
Pesha e dërrasës: 11 kg | 24 paund
Përmasat: 9’4″ x 32″ x 4,5″ | 285 x 81,3 x 11,4 cm
Vëllimi: 150 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Vizela 9.4 Bamboo Paddle Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *