Jobe Ventura 10.6 Bamboo Paddle Board

1,549.99 

Categories: ,

Description

486521002
It all started with water. So let’s find those fishy feelings! Jobe’s Bamboo series consists out of nature-inspired, innovative SUP boards with integrated channels. If you could pick one true all-round-board, the Jobe Ventura 10.6 should be your choice. With a large surface area, this blue bamboo-beauty is truly versatile and stable for surfers up to 120 kg. Next to its royal blue look, with catchy green accent and a bamboo veneer layer, the Ventura is engineered with two bright green channels to maximize stability and speed while supporting efficient tracking. The sharp nose rocker cuts through water like a hot knife through butter and makes this nature-inspired SUP maneuverable and controllable. Side fins are replaced with a US fin box to decide your perfect personal fin position with a tool less fin suitable for long distances. Click in the tool less fin for the long journey and stow your luggage under its catchy green bungee cord. You get a SUP leash and a rail saver to keep your board clean, too.
SPECIFICATION
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • 9ft | 2,74m coiled leash
 • Bungee storage net
 • 9″ toolless click fin
 • Automatic air vent plug
 • Bamboo veneer
 • Camera plug to capture all your #Jobemoments
 • Channels for better speed control and stability
 • Comfortable carrying handle
 • Easy connectable leash plug
 • Rail saver for extra protection
 • Scratch resistant compound rail and bottom
 • US finbox for optimal fin position
 • Nose rocker: 6 3/4″, Tail rocker: 2 15/16″
 • Recommended rider weight: Up to 110kg | 243 lbs
 • Board weight: 12,9kg | 28lbs
 • Dimensions: 10’6″ x 32″ x 5″ | 320 x 81,3 x 12,5cm
 • Volume: 190 l

PERKTHIMI

486521002
Gjithçka filloi me ujë. Pra, le t’i gjejmë ato ndjenja peshkore! Seria Jobe’s Bamboo përbëhet nga pllaka SUP inovative të frymëzuara nga natyra me kanale të integruara. Nëse mund të zgjidhni një të vërtetë të gjithanshme, Jobe Ventura 10.6 duhet të jetë zgjedhja juaj. Me një sipërfaqe të madhe, kjo bukuroshe blu bambu është vërtet e gjithanshme dhe e qëndrueshme për sërfistët deri në 120 kg. Pranë pamjes së saj blu mbretërore, me theks të gjelbër tërheqës dhe një shtresë rimeso bambuje, Ventura është projektuar me dy kanale jeshile të ndezura për të maksimizuar stabilitetin dhe shpejtësinë duke mbështetur gjurmimin efikas. Lëkundësi i mprehtë i hundës e kalon ujin si një thikë e nxehtë përmes gjalpit dhe e bën këtë SUP të frymëzuar nga natyra të manovrueshëm dhe të kontrollueshëm. Pendat anësore zëvendësohen me një kuti me pendë amerikane për të vendosur pozicionin tuaj perfekt personal të pendës me një pendë më pak mjet të përshtatshme për distanca të gjata. Klikoni në fin më pak të veglës për udhëtimin e gjatë dhe vendosni bagazhin tuaj nën kordonin e tij tërheqës jeshil. Ju merrni një zinxhir SUP dhe një kursim hekurudhor për ta mbajtur bordin tuaj të pastër gjithashtu.

SPECIFIKIMET

 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • 9ft | Rrip i mbështjellë 2,74 m
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Finja e klikimit 9″ pa mjete
 • Prizë automatike e ajrosjes
 • Rimeso bambuje
 • Priza e kamerës për të kapur të gjitha momentet e tua #Jobe
 • Kanale për kontroll dhe stabilitet më të mirë të shpejtësisë
 • Dorezë e rehatshme për mbajtje
 • Prizë lidhëse e lehtë për t’u lidhur
 • Mbrojtës hekurudhor për mbrojtje shtesë
 • Shina dhe fundi i përbërë rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Finbox SHBA për pozicionin optimal të fineve
 • Lëkundje për hundë: 6 3/4″, rrokullisje bishti: 2 15/16″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 110 kg | 243 paund
 • Pesha e dërrasës: 12,9 kg | 28 paund
 • Përmasat: 10’6″ x 32″ x 5″ | 320 x 81,3 x 12,5 cm
 • Vëllimi: 190 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Ventura 10.6 Bamboo Paddle Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *