Jobe Vanity Wakeboard & Maze Bindings Set

455.40 

Available on backorder

Description

278824010

Jobe Vanity Wakeboard & Maze Bindings Set

You know Jobe so you already know the Jobe Vanity Wakeboard. This classic, tried and true model is truly one of the greats. Featuring a high-press core, molded in fiberglass fins and deep grooved channels, the Vanity keeps you in control with any trick you want to throw down. A continuous rocker gives you a relaxed feel and speed on the water. This package comes with the Jobe Maze bindings. These bindings have The System for beginner to intermediate wakeboarders because it locks in a wakeboarder its feet with deadly precision. The Maze Wakeboard Bindings feature stretchy flex panels to control your ride and custom Jobe lace locks to secure your feet.
Jobe Vanity Wakeboard

 • 2 removable nylon fins
 • Channels
 • Continuous rocker
 • Deep grooved channels: giving you the most grip and control
 • High-press core
 • High-press fins
 • Made with 100% solar power
 • Non-obstacle board: not meant for riding kickers, sliders, or other obstacles

Jobe Maze Wakeboard Bindings

 • Custom Jobe lace lock to secure your foot
 • Durable EVA liner
 • Easy slide lace loops
 • Single lace
 • Stretchy flex panels to control your ride

278824010

Set Jobe Vanity Wakeboard & Maze Bindings Ju e njihni Jobe kështu që tashmë e njihni Jobe Vanity Wakeboard. Ky model klasik, i provuar dhe i vërtetë është me të vërtetë një nga më të mëdhenjtë. Me një bërthamë me shtypje të lartë, të derdhur në fije tekstil me fije qelqi dhe kanale me brazda të thella, Vanity ju mban nën kontroll me çdo mashtrim që dëshironi të hidhni poshtë. Një rrotullues i vazhdueshëm ju jep një ndjenjë të relaksuar dhe shpejtësi në ujë. Kjo paketë vjen me lidhjet Jobe Maze. Këto lidhëse kanë Sistemin për wakeboarders fillestarë dhe të ndërmjetëm, sepse ai mbyll këmbët në një wakeboarder me saktësi vdekjeprurëse. Lidhjet Maze Wakeboard përmbajnë panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj dhe bravë të personalizuar me dantella Jobe për të siguruar këmbët tuaja. Jobe Vanity Wakeboard
2 pendë najloni të lëvizshme
Kanalet
Roker i vazhdueshëm
Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
Bërthama me shtypje të lartë
Penda me shtypje të lartë
Prodhuar me 100% energji diellore
Tabela pa pengesa: nuk është e destinuar për të hipur në goditje, rrëshqitës ose pengesa të tjera
Jobe Maze Lidhjet e Wakeboard
Bllokim i personalizuar me dantella Jobe për të siguruar këmbën tuaj
Astar EVA i qëndrueshëm
Sythe të lehtë me rrëshqitje të dantellave
Dantella teke
Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Vanity Wakeboard & Maze Bindings Set”

Your email address will not be published. Required fields are marked *