Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit Men

103.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303823001

Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit Men

The Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit Men is a great looking wetsuit that offers excellent freedom of movement and warmth thanks to the large space at the armholes. With features such as durable ‘flatlock seams’ and improved hook-and-loop closure, you’ve never felt so comfortable on the water. The Toronto Long John 2MM can be combined with the Toronto Jacket for optimal warmth and ultimate style.
  • 50% limestone based neoprene: lighter, flexible and more durable
  • 2 mm full stretch neoprene
  • Breathable back knees
  • Durable flatlock seams
  • Improved velcro shoulder entry
  • Large armholes for maximum freedom of movement
  • Protective strong knee pads

303823001

Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit MenThe Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit Men është një rrobë me pamje fantastike që ofron liri të shkëlqyer lëvizjeje dhe ngrohtësi falë hapësirës së madhe në vrimat e krahëve. Me veçori të tilla si ‘qepjet e sheshta’ të qëndrueshme dhe mbyllja e përmirësuar me grep dhe unazë, nuk jeni ndjerë kurrë kaq rehat në ujë. Toronto Long John 2MM mund të kombinohet me xhaketën Toronto për ngrohtësi optimale dhe stil të fundit.
50% neoprene me bazë guri gëlqeror: më i lehtë, fleksibël dhe më i qëndrueshëm
Neoprene me shtrirje të plotë 2 mm
Gjunjët e pasmë me frymëmarrje
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Hyrja e përmirësuar e shpatullave me velcro
Vrima të mëdha krahu për liri maksimale të lëvizjes
Mbrojtëse të forta të gjurit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Toronto 2mm Long John Wetsuit Men”

Your email address will not be published. Required fields are marked *