Jobe Toronto 2mm Jacket Men

103.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303823002

Jobe Toronto 2mm Jacket Men

Cover yourself from the cold with the Jobe Toronto 2mm Jacket Men. This 2mm of full stretch neoprene features ultra durable flatlock seams and a front zipper for fast and easy entry. The neoprene jacket can be paired with the Toronto Long John for ultimate warmth and style.
  • 50% limestone based neoprene: lighter, flexible and more durable
  • 2 mm full stretch neoprene
  • Durable flatlock seams
  • Front zipper for fast entry

303823002

Xhaketë Jobe Toronto 2 mm për burra Mbulojeni veten nga i ftohti me xhaketën Jobe Toronto 2 mm për burra. Ky neoprene 2 mm me shtrirje të plotë përmban qepje ultra të qëndrueshme dhe një zinxhir përpara për hyrje të shpejtë dhe të lehtë. Xhaketa neoprene mund të kombinohet me Toronto Long John për ngrohtësi dhe stil maksimal.
50% neoprene me bazë guri gëlqeror: më i lehtë, fleksibël dhe më i qëndrueshëm
Neopren me shtrirje të plotë 2 mm
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Toronto 2mm Jacket Men”

Your email address will not be published. Required fields are marked *