JOBE TITAN ARAS 8.6 PADDLE BOARD

1,349.99 

Available on backorder

Category:

Description

486620001
Small but strong, that’s what the Titan Aras SUP Board is all about! This 8.6 SUP is smaller making it more nimble, perfect for lightweight rider or those who want to challenge the waves. It’s polycarbonate shell makes for a SUP that’s durable and which can take a beating. No matter what you throw at it the Aras is ready to be taken anywhere you’d like.
Non slip EVA foam deck allows comfortable long term paddling
Automatic air vent plug
Comfortable carrying handle
Easy connectable leash plug
Polycarbonate armour for serious shock protection
Rail saver to prevent scratches
Recommended rider weight: Up to 100kg | 220 lbs
Board weight: 11kg | 24lbs
Dimensions: 8’6″ x 30″ x 5,5″ | 260 x 76,2 x 14cm
Volume: 170 l
PERKTHIMI:
I vogël por i fortë, kjo është ajo që ka të bëjë me Titan Aras SUP Board! Ky SUP 8.6 është më i vogël duke e bërë atë më të shkathët, perfekt për kalorës me peshë të lehtë ose ata që duan të sfidojnë valët. Predha e saj polikarbonat krijon një SUP që është i qëndrueshëm dhe që mund të marrë një goditje. Pavarësisht se çfarë hidhni në të, Aras është gati për t’u marrë kudo që dëshironi.
Kuverta me shkumë EVA jo e rrëshqitshme lejon vozitje të rehatshme afatgjatë
Prizë automatike e ajrosjes
Dorezë e rehatshme për mbajtje
Prizë lidhëse e lehtë për t’u lidhur
Armatura polikarbonate për mbrojtje serioze nga goditjet
Mbrojtës hekurudhor për të parandaluar gërvishtjet
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 100 kg | 220 paund
Pesha e dërrasës: 11 kg | 24 paund
Përmasat: 8’6″ x 30″ x 5,5″ | 260 x 76,2 x 14 cm
Vëllimi: 170 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE TITAN ARAS 8.6 PADDLE BOARD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *