Jobe Thunder Towable 1P

119.99 

Category:

Description

230120005

This 1 person tube has the thunder hidden inside. The inner material has been made of heavy duty 24G PVC, which makes this tube strong & light for a lively feeling on the waves. Likewise, the outside has been made of double-stitched 420D to ensure durability and quality. The 4 neoprene knuckle guard handles offer grip and comfort. Connect and disconnect the rope in a flash of a thunder strike with its quick rope connector. Jobe’s Thunder towable has a drain to guarantee good water release after a stormy ride. No more calm before the storm…
SPECIFACTION
 • 3 year warranty after registration
 • 1 water drain
 • 4 Handles with neoprene knuckle guards
 • Max 1 person
 • Multi position towable
 • One way Boston valve
 • Partially covered
 • Quick connector for easy towing
 • Safety chamber
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 51,1 x 51,1 x 17,3″ | 130 x 130 x 44cm
 • Dimensions when deflated : 53,5″ x 55,5″, 136 x 141cm

PERKTHIMI

230120005

Ky TOWABLE 1 personi ka bubullimën e fshehur brenda. Materiali i brendshëm është bërë nga PVC 24G, gjë që e bën këtë tub të fortë dhe të lehtë për një ndjenjë të gjallë në valë. Po kështu, pjesa e jashtme është bërë nga 420D me qepje të dyfishtë për të siguruar qëndrueshmëri dhe cilësi. 4 dorezat mbrojtëse të nyjeve neoprene ofrojnë kapje dhe rehati. Lidheni dhe shkëputni litarin me një goditje të rrufeshme me lidhësin e tij të shpejtë të litarit. Tërheqja Jobe’s Thunder ka një kullues për të garantuar çlirim të mirë të ujit pas një udhëtimi me stuhi. Nuk ka më qetësi para stuhisë…
SPECIFIKAT

 • 3 vite garanci pas regjistrimit
 • 1 kullues uji
 • 4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Maksimumi 1 person
 • Tërheqshëm me shumë pozicione
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Pjesërisht e mbuluar
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • Dhoma e sigurisë
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: 51,1 x 51,1 x 17,3″ | 130 x 130 x 44 cm
 • Dimensionet kur janë shfryrë: 53,5″ x 55,5″, 136 x 141 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Thunder Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *