Jobe SUP’ersized 15.0 Inflatable Paddle Board

1,955.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

486421007
Go big or go home, and we went BIG! The Aero SUP’ersized SUP Board 15.0 is our biggest SUP yet! With an incredible 15′ length and 4′ width you and your friends and your friend’s friends have never had a more fun time on the water. The SUP’ersized SUP may be big but its also easy to transport thanks to it’s lightweight X-Stitching construction and ability to easily inflate or deflate for extra portability. This product is board only.

 

FEATURES

 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Stringer on top for extra stiffness
 • Bungee storage net
 • Halkey Roberts Valve
 • 6 carrying handles
 • D-ring on tip and tail
 • Equipped with 3 big click fins for maneuverability
 • Max 6 persons
 • Valve patch assistance
 • Weight capacity: 400kg | 882lbs
 • Dimensions: 15′ x 50″ x 6″ | 457,2 x 127 x 15cm
 • Volume: 690L

PERKTHIMI

486421007
Shkoni i madh ose shkoni në shtëpi, dhe ne shkuam BIG! Aero SUP’ersized SUP Board 15.0 është SUP-i ynë më i madh deri më tani! Me një gjatësi të pabesueshme 15′ dhe gjerësi 4′, ju dhe miqtë tuaj dhe miqtë e mikut tuaj nuk keni pasur kurrë një kohë më të këndshme në ujë. SUP-i i madhësisë SUP mund të jetë i madh, por është gjithashtu i lehtë për t’u transportuar falë konstruksionit të lehtë me qepje X dhe aftësisë për të fryrë ose shfryrë lehtësisht për transportueshmëri shtesë. Ky produkt është vetëm në bord.

TIPARET

 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Lidhëse sipër për ngurtësi shtesë
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Halkey Roberts Valve
 • 6 doreza mbajtëse
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • E pajisur me 3 pendë të mëdha klikimi për manovrim
 • Maksimumi 6 persona
 • Asistencë për arnimin e valvulave
 • Kapaciteti i peshës: 400 kg | 882 paund
 • Dimensionet: 15′ x 50″ x 6″ | 457,2 x 127 x 15 cm
 • Vëllimi: 690L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe SUP’ersized 15.0 Inflatable Paddle Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *