Jobe Stage Kneeboard

629.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

252321001
It’s time to take center stage with the top of the Jobe Line – The Jobe Stage Kneeboard. This high end kneeboard features a hybrid core & ABS impact rails and are only part of what makes this board so great! The Stage also features flex construction and a super comfortable EVA foam kneepad that’s sure to never be upstaged!
SPECIFICATION
 • ABS impact rails
 • Comfortable EVA foam knee pad
 • Flex construction
 • Fully padded single kneeboard strap
 • Hybrid core: foam and wood mix
 • Made with 100% solar power
 • Tri- Tech fiberglass
 • Weight capacity: 120kg | 265lbs

PERKTHIMI

252321001
Është koha për të marrë në qendër skenën me majën e Linjës Jobe – The Jobe Stage Kneeboard. Kjo dërrasë gjuri e nivelit të lartë përmban një bërthamë hibride dhe shina me ndikim ABS dhe janë vetëm një pjesë e asaj që e bën këtë tabelë kaq të shkëlqyer! Stage gjithashtu përmban një ndërtim fleksibël dhe një gjunjë super të rehatshme me shkumë EVA që me siguri nuk do të ngjitet kurrë!

SPECIFIKIMET

 • Binarët e goditjes ABS
 • Mbështesë gjuri e rehatshme me shkumë EVA
 • Ndërtim fleksibël
 • Rrip i vetëm për gjunjë i mbushur plotësisht
 • Bërthama hibride: shkumë dhe përzierje druri
 • Prodhuar me 100% energji diellore
 • Tekstil me fije qelqi Tri-Tech
 • Kapaciteti i peshës: 120 kg | 265 lbs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Stage Kneeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *