JOBE SHADE WAKESURFER

378.00 

Available on backorder

Category:

Description

The Shade is the Ferrari of the wake surf boards. With a traditional foam core and a machine grooved eva deck with extra tall tail kick, this board is suitable for an easy – till mid level riding style. The Shade its classic shape is easy to get up on and forgiving, perfect for beginners to intermediates. A high press fiberglass molded board really grabs the wake. Comes with three nylon fins.
FEATURES
 • Traditional foam core
 • 3 nylon fins
 • Beginners and intermediate board
 • High press fiberglass molded
 • Machined Grooved EVA deck with extra tall tail kick
 • Rocker: 2,5″ | 6,35 CM

PERKTHIMI

Numri i produktit:582519002

Shade është Ferrari i tabelave wake surf. Me një bërthamë tradicionale me shkumë dhe një kuvertë eva me brazdë makine me goditje bishti shumë të gjatë, kjo tabelë është e përshtatshme për një stil kalërimi të lehtë deri në mes. Shade forma e saj klasike është e lehtë për t’u ngritur dhe falë, e përsosur për fillestarët deri tek ata të ndërmjetëm. Një dërrasë e derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë e rrëmben me të vërtetë. Vjen me tre pendë najloni.

KARAKTERISTIKAT

 • Bërthama tradicionale e shkumës
 • 3 pendë najloni
 • Bordi fillestar dhe i ndërmjetëm
 • I derdhur me tekstil me fije qelqi me shtypje të lartë
 • Kuvertë EVA e përpunuar me brazdë me goditje bishti shumë të gjatë
 • Roker: 2,5″ | 6,35 CM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE SHADE WAKESURFER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *