Jobe Scout Towable 3P

368.00 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

230323002

Jobe Scout Towable 3P

This is what they call a sweet ride. Keep that airline flow going with this 2-person towable with luxurious tapered shape for easy entry. This is truly a fun towable, providing a crazy combination of excitement, stability and comfy seating comfort. It’s broad widespan and round shape make it glide easy over big waves. A neoprene seat pad gives a little more grip while splashing around. This towable also comes with our innovative Drain Tech systems which makes for a better water flow that results in less friction on the water, giving you a smoother ride and less fuel consumption. The Scout is fully covered in durable 420 denier nylon with a welded 24 gauge PVC bladder. Easily connect your rope to the quick connector.
 • 3 year warranty
 • 6 Handles with neoprene knuckle guards
 • Air chambers
 • Double stitched nylon
 • Drainage system
 • Max 3 persons
 • Molded drain for quick water drainage
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when deflated: 76″ x 87″ | 193 x 221cm
 • Dimensions when inflated: 84,6 x 70 x 19,7″ | 215 x 178 x 50cm

230323002

Jobe Scout Towable 3P Kjo është ajo që ata e quajnë një udhëtim i ëmbël. Vazhdoni rrjedhën e linjës ajrore me këtë të tërheqëse për 2 persona me formë luksoze të ngushtuar për hyrje të lehtë. Ky është me të vërtetë një tërheqës argëtues, duke ofruar një kombinim të çmendur emocioni, stabiliteti dhe rehati të rehatshme të uljes. Është gjerësia e gjerë dhe forma e rrumbullakët e bëjnë atë të rrëshqasë lehtë mbi valë të mëdha. Një jastëk sediljeje neopreni jep pak më shumë kapje ndërsa spërkat përreth. Ky tërheqës vjen gjithashtu me sistemet tona inovative Drain Tech, të cilat mundësojnë një rrjedhje më të mirë të ujit që rezulton në më pak fërkime në ujë, duke ju dhënë një udhëtim më të qetë dhe më pak konsum të karburantit. Scout është plotësisht i mbuluar me najlon të qëndrueshëm 420 denier me një fshikëz PVC të salduar me diametër 24. Lidheni me lehtësi litarin tuaj me lidhësin e shpejtë.
3 vite garanci
6 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Dhomat e ajrit
Najloni i qepur dyfish
Sistemi i kullimit
Maksimumi 3 persona
Kullimi i derdhur për kullim të shpejtë të ujit
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
420 Mbulesë najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur shfryhen: 76″ x 87″ | 193 x 221 cm
Dimensionet kur fryhen: 84,6 x 70 x 19,7″ | 215 x 178 x 50 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Scout Towable 3P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *