Jobe Savannah 2mm Wetsuit Women Black

103.50 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303520002

Jobe Savannah 2mm Wetsuit Women Black

Keep it simple with our most easy Savannah Fullsuit 2MM in the range. Easy to enter and a perfect match with Jobe wide variety of colourful vests. Fully engineered with stretchy neoprene and constructed with soft & flexible stitched seams. Equipped with a back zipper, for those ladies who can’t wait to get into the water.
  • CE certified
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Feminine fit
  • Protective strong knee pads
  • Regular stretch neoprene
  • Strengthening tape inside

303520002

Jobe Savannah 2mm Vetsuit Women’s ZezëMbajeni të thjeshtë me veshjen tonë më të lehtë Savannah Fullsuit 2MM në gamë. Lehtë për t’u futur dhe një ndeshje perfekte me Jobe shumëllojshmëri të gjerë të jelekëve shumëngjyrëshe. E projektuar plotësisht me neoprene elastike dhe e ndërtuar me qepje të buta dhe fleksibël. E pajisur me zinxhir prapa, për ato zonja që mezi presin të futen në ujë.
Çertifikuar CE
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Përshtatje femërore
Mbrojtëse të forta të gjurit
Neoprene me shtrirje të rregullt
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Savannah 2mm Wetsuit Women Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *