JOBE RUSH WAKESURFER

349.00 

Available on backorder

Category:

Description

Rush into 2021 with our All-New Jobe Rush Wakesurfer! Featuring super thin rails, a fast rocker line, and a machine grooved EVA deck with extra tall tail kick, this skim style wakesurfer is the perfect way to feel the rush of surfing behind the boat! Perfect for beginners to intermediates.
  • 1 Nylon center fin
  • High press core
  • Machined Grooved EVA deck with extra tall tail kick
  • Thin rails and fast rockerline
  • True skim style
  • Riders weight up to: 90.7 kg/ 200 lbs
  • Dimensions: 132.8 cm x 52.8 | 52” x 20.8”

JOBE RUSH WAKESURFER

Lundroni në vitin 2021 me Wakesurfer-in tonë Gjithë-New Jobe Rush! Me binarët super të hollë, një linjë të shpejtë rrotulluese dhe një kuvertë EVA me brazda me makinë me goditje bishti shumë të gjatë, ky wakesurfer i stilit të zhveshur është mënyra e përsosur për të ndjerë nxitimin e sërfit pas varkës! E përkryer për fillestarët deri tek ata të ndërmjetëm.

1 fin qendrore najloni

Bërthama me shtypje të lartë

Kuvertë EVA e përpunuar me brazdë me goditje bishti shumë të gjatë

Binarët e hollë dhe linja lëvizëse e shpejtë

Stili i vërtetë i skremuar

Pesha e kalorësve deri në: 90,7 kg/200 lbs

Përmasat: 132,8 cm x 52,8 | 52” x 20,8”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE RUSH WAKESURFER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *