Jobe Republik Wakeboard Bindings

249.99 

Description

393121001
The Jobe Republik Wakeboard Bindings are a comfortable and ergonomic binding for any size feet. The binding comes with soft heel pads for perfect foot placement. Featuring soft and comfortable foot support with laces for secure and easy entry, the Republik Wakeboard Bindings are a great choice for any beginner to the intermediate rider!
 • Comfortable ergonomic footbed
 • Custom Jobe lace lock to secure your foot
 • Single lace perfect wrapped fit
 • Soft and comfortable foam inner liner
 • Soft heel pads for proper foot placement
 • Stretchy flex panels to control your ride

Perkthimi:

393121001

Lidhjet e Wakeboard Jobe Republik janë një lidhje komode dhe ergonomike për këmbët e çdo madhësie. Lidhja vjen me tampa të buta për një vendosje perfekte të këmbës. Me mbështetje të butë dhe të rehatshme për këmbët me lidhëse për hyrje të sigurt dhe të lehtë, Lidhjet Wakeboard Republik janë një zgjedhje e shkëlqyer për çdo kalorës fillestar deri në atë të mesëm!

 • Shtrati i rehatshëm ergonomik i këmbëve
 • Bllokim i personalizuar me dantella Jobe për të siguruar këmbën tuaj
 • Dantella e vetme përshtatje e përsosur e mbështjellur
 • Astar i brendshëm i butë dhe i rehatshëm me shkumë
 • Mbështesat e buta të thembra për vendosjen e duhur të këmbës
 • Panele fleksibël elastike për të kontrolluar udhëtimin tuaj

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Republik Wakeboard Bindings”

Your email address will not be published. Required fields are marked *