Jobe Rental SUP Paddle Kids

81.00 

Categories: , ,

Description

444821001
The Jobe Rental SUP Paddle Kids is a comfortable and ergonomic one piece paddle that measures in at 150cm in length.
FEATURES
 • Blade angle: 9°
 • Blade surface: 91 in²
 • Comfortable fiberglass T-grip
 • Fiberglass shaft with excellent flex/weight ratio
 • Length: 13,6″ | 34,5cm
 • Plastic blade
 • Weight: 780g | 1,71lbs
 • Weight: 900g | 1.98lbs

PERKTHIMI

444821001
Jobe Rental SUP Paddle Kids është një vozitje e rehatshme dhe ergonomike me një pjesë që ka një gjatësi prej 150 cm.

TIPARET

 • Këndi i tehut: 9°
 • Sipërfaqja e tehut: 91 in²
 • Mbërthim i rehatshëm me tekstil me fije qelqi
 • Bosht tekstil me fije qelqi me raport të shkëlqyer përkulje/peshë
 • Gjatësia: 13,6″ | 34,5 cm
 • Teh plastik
 • Pesha: 780g | 1,71 paund
 • Pesha: 900g | 1,98 paund

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rental SUP Paddle Kids”

Your email address will not be published. Required fields are marked *