Jobe Rash Guard Girls

36.25 

Categories: , Tag:

Description

Product ID 544218051

Keep it cool and protect your little fellow from the sun. Made out of UPF50+ fabric to provide maximum protection. Engineered with a soft stitched construction and 4-way stretch fabric, this rash guard will look good on all happy children.
  • Ultraviolet protection factor 50+
  • Four-way stretch fabric
  • Light quick drying fabric

Mbajeni të freskët dhe mbrojeni shokun tuaj të vogël nga dielli. Bërë nga pëlhurë UPF50+ për të ofruar mbrojtje maksimale. E krijuar me një konstruksion të qepur të butë dhe pëlhurë shtrirjeje në 4 drejtime, ky mbrojtës i skuqjes do të duket bukur tek të gjithë fëmijët e lumtur.

  • Faktori i mbrojtjes ultraviolet 50+
  • Pëlhurë shtrirëse me katër drejtime
  • Pëlhurë e lehtë me tharje të shpejtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Rash Guard Girls”

Your email address will not be published. Required fields are marked *