Jobe Parana 11.6 Bamboo Paddle Board

1,199.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

JOBE PARANA 11.6 BAMBOO PADDLE BOARD

The Jobe Parana 11.6 has deep channels to obtain extra speed, tracking and stability. This makes her perfect for an expedition and strong enough to take with you whatever you love under the bungee cord. With a thickness of 5”, buoyancy is guaranteed and stiffness is added while remaining control. Moreover, a 9” single fin keeps the Parana on track while you taking the lead. An ergonomic carry handle makes carrying the lightweight board even easier. Little extra: get a SUP leash straight 10 ft green and a rail saver, too.
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • 9ft | 2,74m coiled leash
 • Bungee storage net
 • 9″ toolless click fin
 • Automatic air vent plug
 • Bamboo veneer
 • Camera plug to capture all your #Jobemoments
 • Channels for better speed control and stability
 • Comfortable carrying handle
 • Easy connectable leash plug
 • Rail saver for extra protection
 • Scratch resistant compound rail and bottom
 • US finbox for optimal fin position
 • Nose rocker: 5 15/16″, Tail rocker: 3 3/16″
 • Recommended rider weight: Up to 120kg | 265 lbs
 • Board weight: 13,5kg | 29,8lbs
 • Dimensions: 11’6″ x 31″ x 5,25″ | 350 x 78,7 x 13,5cm
 • Volume: 203 l

Jobe Parana 11.6 ka kanale të thella për të marrë shpejtësi, gjurmim dhe stabilitet shtesë. Kjo e bën atë të përsosur për një ekspeditë dhe mjaft të fortë për të marrë me vete çdo gjë që ju pëlqen nën kordonin bungee. Me një trashësi prej 5”, lëvizshmëria është e garantuar dhe ngurtësia shtohet duke mbetur në kontroll. Për më tepër, një pendë e vetme 9” e mban Paranën në rrugën e duhur ndërsa ju merrni drejtimin. Një dorezë ergonomike e bën edhe më të lehtë mbajtjen e dërrasës së lehtë. Pak më shumë: merrni një zinxhir SUP drejt 10 ft jeshil dhe një kursim hekurudhor gjithashtu.

Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
9ft | Rrip i mbështjellë 2,74 m
Rrjeta e ruajtjes së bungee
Finja e klikimit 9″ pa mjete
Prizë automatike e ajrosjes
Rimeso bambuje
Priza e kamerës për të kapur të gjitha momentet e tua #Jobe
Kanale për kontroll dhe stabilitet më të mirë të shpejtësisë
Dorezë e rehatshme për mbajtje
Prizë lidhëse e lehtë për t’u lidhur
Mbrojtës hekurudhor për mbrojtje shtesë
Shina dhe fundi i përbërë rezistent ndaj gërvishtjeve
Finbox SHBA për pozicionin optimal të fineve
Lëkundje për hundë: 5 15/16″, Lëkundje bishti: 3 3/16″
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 120 kg | 265 paund
Pesha e dërrasës: 13,5 kg | 29,8 paund
Përmasat: 11’6″ x 31″ x 5,25″ | 350 x 78,7 x 13,5 cm
Vëllimi: 203 l

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Parana 11.6 Bamboo Paddle Board”

Your email address will not be published. Required fields are marked *