JOBE PADDLE BOARD BAG 11.6

179.00 

Available on backorder

Category:

Description

Our waterproof Paddle Board Bag 11.6 gives your SUP the protection it deserves. This super strong nylon SUP bag is fully padded, with extra protection on the nose and tail and innovative zipper protection. Made of a nylon cover with a tarpaulin layer to keep your SUP dry, this is an essential product to protect your precious SUP board. We’ve constructed the bag in such a way that you can push your SUP board in from one side and you can store fins and tools in a sweet safety pocket on the inside. The removable shoulder strap on the outside, makes your lightweight SUP easy to carry. Last but not least it has been equipped with a paddle holder on the bottom.

 Fits Titan and Bamboo boards

 Extra protection on the tip and tail

 Fully padded for max protection

 Nylon cover with a tarpaulin layer to keep your paddle board dry

 Paddle holder on the bottom

 Pocket inside for fins and tools

 Protective 11.6 Paddle Board bag

 Removable shoulder strap

Perkthimi:

  • Çanta jonë e papërshkueshme nga uji Paddle Board 11.6 i jep SUP-it tuaj mbrojtjen që meriton. Kjo çantë najloni super e fortë SUP është e mbushur plotësisht, me mbrojtje shtesë në hundë dhe bisht dhe mbrojtje inovative me zinxhir. I bërë nga një mbulesë najloni me një shtresë pëlhure gomuar për të mbajtur SUP-in tuaj të thatë, ky është një produkt thelbësor për të mbrojtur tabelën tuaj të çmuar SUP. Ne e kemi ndërtuar çantën në mënyrë të tillë që të mund ta shtyni tabelën tuaj SUP nga njëra anë dhe të mund të ruani pendët dhe veglat në një xhep të ëmbël sigurie brenda. Rripi i lëvizshëm i shpatullave nga jashtë, e bën SUP-in tuaj të lehtë të lehtë për t’u mbajtur. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ajo është e pajisur me një mbajtës lopatash në pjesën e poshtme.
  • Përshtatet me dërrasat Titan dhe Bamboo
  • Mbrojtje shtesë në majë dhe bisht
  • Mbushur plotësisht për mbrojtje maksimale
  • Mbulesa najloni me një shtresë pëlhure gomuar për ta mbajtur të thatë dërrasën tuaj të vozit
  • Mbajtëse e vozit në pjesën e poshtme
  • Xhep brenda për pendët dhe veglat
  • Çanta mbrojtëse 11.6 Paddle
  • Board Rrip i lëvizshëm i shpatullave

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE PADDLE BOARD BAG 11.6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *