Jobe Neva 12.6 Inflatable Paddle Board Package

Category:

Description

486423001

Jobe Neva 12.6 Inflatable Paddle Board PackageNever to be upstaged is the Jobe Neva 12.6 Inflatable Paddle Board Package, provided with a super crisp redesign for 2023! The perfect stand up paddle board for touring, the Neva features an all new “EZ Lock Fin” and lightweight X-Stitching construction for a fast and durable ride on the water. The Aero Neva is packed with great features like our Heat Bonded Technology for more quality built in, and a stringer built in to the top and bottom of the board for added stiffness. The package includes everything you need to get out on the water and with a total board weight of 22.5 pounds you can take your adventure anywhere! By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from Jobe comes with a 5-year warranty!
Speed
Manoeuvrability
Stability
5 year warranty
Non-slip EVA foam pattern: A soft deckpad for comfortable SUPing, no matter how long your tour is
Lightweight X-dropstitching construction
Bungee storage net
Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
Halkey Roberts Valve
Traction rail on bottom of the board for more control
8″ EZ lock fin
A double stringer on the top and bottom for improved control
D-ring on tip and tail
Ez-lock
Heat bonded technology: better layer quality and lightest construction in the market
Improved shape: Wider nose for more stability and rounder tail for better waterflow
Tail diffusor for more speed
Valve patch assistance
Visual – Double stringers
Visual – X-stitching
Recommended rider weight: Up to 150kg | 330 lbs
Board weight: 10,2kg | 22,5lbs
Dimensions: 12’6″ x 30″ x 6″ | 381 x 76,2 x 15cm
Volume: 320 l
Package contains: Aero Neva SUP Board 12.6, adjustable 3-piece fiberglass paddle with 40% carbon, waterproof backpack, double action pump, quick release waist belt, 10ft / 3,04m coiled leash

PERKTHIMI:

SPECIFIKIMET Jobe Neva 12.6 Paketa e tabelave me vozitje me fryrje, e cila nuk do të ngjitet kurrë në skenë, është Paketa Jobe Neva 12.6 e dërrasës së fryrjes, e pajisur me një ridizajnim super të qartë për vitin 2023! Dërrasa e përsosur e këmbëve në këmbë për turne, Neva përmban një “EZ Lock Fin” krejtësisht të re dhe një konstruksion të lehtë me qepje X për një udhëtim të shpejtë dhe të qëndrueshëm në ujë. Aero Neva është e mbushur me veçori të shkëlqyera si teknologjia jonë e lidhjes me nxehtësi për më shumë cilësi të integruar, dhe një lidhës i integruar në krye dhe në fund të tabelës për ngurtësi të shtuar. Paketa përfshin gjithçka që ju nevojitet për të dalë në ujë dhe me një peshë totale të dërrasës prej 22.5 paund ju mund ta çoni aventurën tuaj kudo! Meqë ra fjala, a e dinit që çdo dërrasë e ngritjes së fryrjes nga Jobe vjen me një garanci 5-vjeçare!
Shpejtësia
Manovrueshmëria
Stabiliteti
5 vjet garanci
Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje: Një taskë e butë për SUP të rehatshëm, pavarësisht sa i gjatë është turneu juaj
Konstruksion i lehtë me qepje X
Rrjeta e ruajtjes së bungee
Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
Halkey Roberts Valve
Shina tërheqëse në fund të tabelës për më shumë kontroll
Fina e kyçjes 8″ EZ
Një tela e dyfishtë në krye dhe në fund për kontroll të përmirësuar
Unaza D në majë dhe në bisht
Ez-lock
Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: cilësi më e mirë e shtresës dhe ndërtimi më i lehtë në treg
Forma e përmirësuar: hundë më e gjerë për më shumë stabilitet dhe bisht më i rrumbullakët për rrjedhje më të mirë të ujit
Difuzor i bishtit për më shumë shpejtësi
Asistencë për arnimin e valvulave
Vizual – Tela të dyfishta
Vizuale – Qepje X
Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 150 kg | 330 paund
Pesha e dërrasës: 10,2 kg | 22,5 paund
Përmasat: 12’6″ x 30″ x 6″ | 381 x 76,2 x 15 cm
Vëllimi: 320 l
Paketa përmban: Aero Neva SUP Board 12.6, vozis me fije qelqi me 3 pjesë të rregullueshme me 40% karbon, çantë shpine të papërshkueshme nga uji, pompë me veprim të dyfishtë, rrip beli me çlirim të shpejtë, zinxhir me mbështjellje 10 ft / 3,04 m
Shkarko manualin e produktit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Neva 12.6 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *