Jobe Neoprene Life Vest Men Midnight Blue

Category:

Description

244922003

The Jobe Neoprene vest for men has been made from the softest, most comfortable neoprene around. This vest has been outfitted with a YKK front zipper, strong YKK buckles and adjustable webbing straps. Soft PVC-foam sets a new industry standard and makes this 50N ISO-certified vest super soft, flexible and comfortable. An emergency cord can be attached to the D-ring on the front of the vest.
50N ISO-certified (buoyancy aid)
Always a perfect fit: more comfort and safety
Made of 30% based limestone neoprene
Available in plus sizes
Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (2x)
D-ring
Front zipper for fast entry
Perfect fit
Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
Soft & flexible neoprene fabric
Soft PVC foam
Soft PVC foam
Split foam panels
Split foam panels for maximum freedom of movement
Water drainage system
Water drainage system
Strong YKK buckle & YKK zipper

PERKTHIMI:

Jeleku Jobe Neoprene për meshkuj është bërë nga neopreni më i butë dhe më i rehatshëm përreth. Ky jelek është pajisur me një zinxhir YKK përpara, kopsa të forta YKK dhe rripa të rregullueshëm me rrip. Shkuma e butë PVC vendos një standard të ri të industrisë dhe e bën këtë jelek të certifikuar me ISO 50N super të butë, fleksibël dhe të rehatshëm. Një kordon urgjence mund të ngjitet në unazën D në pjesën e përparme të jelekut.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
Bërë nga neopren gëlqeror me bazë 30%.
E disponueshme në madhësi plus
Rrip rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (2x)
Unaza D
Zinxhir përpara për hyrje të shpejtë
Përshtatje perfekte
Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël
Shkumë PVC e butë
Shkumë PVC e butë
Panele të ndara me shkumë
Panele të ndara me shkumë për liri maksimale të lëvizjes
Sistemi i kullimit të ujit
Sistemi i kullimit të ujit
Kopë e fortë YKK & zinxhir YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Neoprene Life Vest Men Midnight Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *