Jobe Mira 10.0 Inflatable Paddle Board Package

Categories: ,

Description

Art. 486423002

The Jobe Mira 10.0 Inflatable Paddle Board Package is a real bang for your buck, and it got a full redesign for 2023! If you’re looking for an-easy-to-use SUP which has all the necessities for the perfect day on the water, look no further. This sleek inflatable stand up paddle board has our X-Stitching construction and a stringer running on the top, creating a lightweight SUP which has the Jobe quality you are accustomed to. By the way, did you know that every inflatable stand up paddle board from Jobe comes with a 5-year warranty!
Perkthimi:
Paketa Jobe Mira 10.0 e dërrasave me vozitje për fryrje Paketa Jobe Mira 10.0 e pllakës së fryrjes me vozitje është një zhurmë e vërtetë për paratë tuaja dhe mori një ridizajnim të plotë për vitin 2023! Nëse jeni duke kërkuar për një SUP të lehtë për t’u përdorur, i cili ka të gjitha nevojat për një ditë të përsosur në ujë, mos kërkoni më tej. Kjo dërrasë e shkëlqyeshme e fryrjes ka konstruksionin tonë X-Stitching dhe një tela që funksionon në majë, duke krijuar një SUP të lehtë që ka cilësinë Jobe me të cilën jeni mësuar. Meqë ra fjala, a e dinit që çdo dërrasë e ngritjes së fryrjes nga Jobe vjen me një garanci 5-vjeçare!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Mira 10.0 Inflatable Paddle Board Package”

Your email address will not be published. Required fields are marked *