JOBE LUNAR TOWABLE 3P

499.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Product number: 230320008
This 3 person Airstream towable has two tow points for endless fun, no matter which way you use it. Easily connect with the ‘quick connector’ to its two tow points and switch from sitting back to its comfy inflatable back support to a sporty kneeling positions. This family-fun tube has been equipped with two neoprene handles and a one way valve and has been covered in 840 denier strong nylon around a 28 gauge PVC bladder. It comes with 8 (detachable) handles to hold on to. The material consists of double stitched nylon for extra strength.

FEATURES

 10 Handles with neoprene knuckle guards

 2 neoprene handles

 Double stitched nylon

 Max 3 persons

 Multi position towable

 One way Boston valve

 Quick connector for easy towing

 840 Denier nylon cover

 28 gauge PVC

 Dimensions when inflated: 96,8 x 74,8 x 29,5″ | 246 x 190 x 75cm

 Dimensions when deflated : 102″ x 76,8″ | 260 x 195cm

PERKTHIMI

Numri i produktit: 230320008
Ky tërheqës për 3 persona Airstream ka dy pika tërheqëse për argëtim të pafund, pavarësisht se në cilën mënyrë e përdorni. Lidheni lehtësisht me ‘lidhësin e shpejtë’ me dy pikat e tij tërheqëse dhe kaloni nga qëndrimi ulur në mbështetësin e tij të rehatshëm të shpinës me fryrje në një pozicion sportiv të gjunjëzimit. Ky tub argëtues familjar është pajisur me dy doreza neopreni dhe një valvul njëkahëshe dhe është mbuluar me najlon të fortë 840 denier rreth një fshikëze PVC me diametër 28. Ajo vjen me 8 doreza (të ndashme) për tu mbajtur. Materiali përbëhet nga najloni i qepur dyfish për forcë shtesë.

TIPARET

 • 10 Doreza me mbrojtëse nyjesh neopreni
 • 2 doreza neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 3 persona
 • Tërheqshëm me shumë pozicione
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 840 Denier mbulesë najloni
 • PVC me 28 diametër
 • Dimensionet kur fryhen: 96,8 x 74,8 x 29,5″ | 246 x 190 x 75 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 102″ x 76,8″ | 260 x 195 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE LUNAR TOWABLE 3P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *