Jobe Logo Series Wakeboard

333.50 

Available on backorder

Description

272522005

Jobe Logo Series Wakeboard

You know Jobe, so you already know the Jobe Logo Series Wakeboard. This classic, tried and true model is truly one of the greats. Featuring a high-press core with double concave bottom for smooth landings, the Logo Series keeps you in control with any trick you want to throw down. A 3-Stage rocker shoots you up high and brings you down softly thanks to a center spine for a smoother landing.
  • 3-stage rocker
  • 2 removable nylon fins
  • Channels
  • Double concave bottom design for smooth landings
  • High-press core
  • High-press fins
  • Made with 100% solar power
  • Non-obstacle board: not meant for riding kickers, sliders, or other obstacles

272522005

Jobe Logo Series WakeboardJu e njihni Jobe, kështu që tashmë e njihni Wakeboard-in e Serive Logo Jobe. Ky model klasik, i provuar dhe i vërtetë është me të vërtetë një nga më të mëdhenjtë. Me një bërthamë me presion të lartë me fund konkav të dyfishtë për ulje të qetë, Seria Logo ju mban nën kontroll me çdo mashtrim që dëshironi të hidhni poshtë. Një rrotullues me 3 faza ju gjuan lart dhe ju zbret me lehtësi falë një shtylle në qendër për një ulje më të qetë.

Roker me 3 faza
2 pendë najloni të lëvizshme
Kanalet
Dizajn i dyfishtë konkav i fundit për ulje të qetë
Bërthama me shtypje të lartë
Penda me shtypje të lartë
Prodhuar me 100% energji diellore
Tabela pa pengesa: nuk është e destinuar për të hipur në goditje, rrëshqitës ose pengesa të tjera

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Logo Series Wakeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *