Jobe Kayak Blade

43.75 

Categories: ,

Description

486721022

Jobe Kayak Blade

The Jobe Kayak Blade is an extension to turn your Fusion Stick or Aluminum paddle into a kayak paddle! Featuring a nylon blade and aluminum shaft, the Kayak blade is strong and lightweight!
  • Aluminium shaft (1.04″ | 26,5mm)
  • Clip with lever to adjust fast and easy
  • Fits all aluminium and fusion paddles
  • Nylon blade

Perkthimi:

Jobe Kayak Blade është një zgjatim për ta kthyer Fusion Stick ose lopata e aluminit në një vozis kajaku! Me një teh najloni dhe bosht alumini, tehu i Kajakut është i fortë dhe i lehtë!

  • Bosht alumini (1,04″ | 26,5 mm)
  • Kapëse me levë për t’u rregulluar shpejt dhe lehtë
  • Përshtatet me të gjitha lopatat e aluminit dhe shkrirjes
  • Teh najloni

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Kayak Blade”

Your email address will not be published. Required fields are marked *