Jobe Kayak Adventure Vest

Description

244824002

Jobe Kayak Adventure Vest

 • Elastic side panels to make it suitable for double sizing
 • Unisex fit
 • Adjustable webbing straps: 1,5″ | 3,8cm (1x) and 1″ | 2,5cm (1x)
 • Comfortable PVC-foam
 • Neoprene elastic hem for more comfort and better fit
 • Neoprene shoulder straps for extra comfort
 • Short fitting for comfort and flexibility
 • Strong & lightweight nylon fabric
 • Strong YKK Buckles & YKK zipper”
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Inside pocket with carbine hook (2x)

244824002

Jeleku i aventurës Jobe Kajak
Panele anësore elastike për ta bërë atë të përshtatshëm për përmasa të dyfishta
Përshtatje unisex
Rripat me rrip të rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (1x) dhe 1″ | 2,5 cm (1x)
Shkumë PVC e rehatshme
Fund elastik neoprene për më shumë rehati dhe përshtatje më të mirë
Rripat neoprene për supe për rehati shtesë
Montim i shkurtër për rehati dhe fleksibilitet
Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
Kopsa të forta YKK dhe zinxhir YKK”
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Xhep i brendshëm me grep karabinë (2x)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Kayak Adventure Vest”

Your email address will not be published. Required fields are marked *