Jobe Harbor SUP Dock

2,299.00 

Description

JOBE HARBOR SUP DOCK

486418009

Make learning to paddle easy and a fun group-activity with Jobe’s brand new Harbour SUP dock. Our sweet-patterned Harbour brings additional attention to the trendiest sport of the moment on each shore. Suitable for multiple purposes like speeding up the SUP-rental process (the boards float on the water all day long), for extraordinary SUP-yoga work outs with a stable central mid for instructors or a fun playground for children & families. SUP-beginners can be introduced to SUP in a more balanced way, while more experienced riders can work on perfecting moves. No matter what your purpose is, the Harbour is your free SUP-parking area.
SPECIFICATION
 • 9’6” – 2,90m x 2,90m
 • 10’11” –  3,35m x 3,35m
 • EVA: 55″ (139cm)
 • Thickness: 6″ (15,0 cm)
 • Volume: 800+
 • Weight: 16,09 kg
 • 5mm thick EVA traction deck
 • 16 D-ring to connect your board
 • 8 tie down straps
 • 8 cup-holders

PERKTHIMI

JOBE HARBOR SUP DOCK

486418009

Bëjeni të lehtë mësimin e vozitjes dhe një aktivitet argëtues në grup me bankën e re krejt të re Harbour SUP të Jobe. Porti ynë me modele të ëmbël sjell vëmendje shtesë për sportin më në modë të momentit në çdo breg. I përshtatshëm për qëllime të shumta si përshpejtimi i procesit të marrjes me qira të SUP (dërrasat notojnë në ujë gjatë gjithë ditës), për ushtrime të jashtëzakonshme SUP-yoga me një qendër qendrore të qëndrueshme për instruktorët ose një shesh lojrash argëtuese për fëmijë dhe familje. Fillestarët SUP mund të prezantohen me SUP në një mënyrë më të ekuilibruar, ndërsa kalorësit më me përvojë mund të punojnë në përsosjen e lëvizjeve. Pavarësisht se cili është qëllimi juaj, Porti është zona juaj e lirë e parkimit SUP.
SPECIFIKIMET

 • 9’6” – 2,90 m x 2,90 m
 • 10’11” –  3,35 m x 3,35 m
 • EVA: 55″ (139 cm)
 • Trashësia: 6″ (15,0 cm)
 • Vëllimi: 800+
 • Pesha: 16,09 kg
 • Kuvertë tërheqëse EVA 5 mm e trashë
 • 16 unazë D për të lidhur tabelën tuaj
 • 8 rripa lidhëse
 • 8 kupa mbajtëse

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Harbor SUP Dock”

Your email address will not be published. Required fields are marked *