JOBE FREEDOM STICK SUP PADDLE KIDS

70.00 

Category:

Description

Hide the iPad: Water sports are fun & healthy for kids. From our own experience, we can tell you kids love to paddle but struggle with stiff paddles for grown-ups. For this reason, we decided to design a kids paddle with an excellent flex/weight ratio to add to their own, cute watersports gear. Jobe’s Freedom Stick Youth is 3 pieces adjustable and comes with a click & go system so they can share the Freedom Stick with friends from school, family, and other water lovers. Let’s get them on the water!

 Adjustable in 2 pieces

Blade angle: 9°

 Blade surface: 84 in²

Blade width: 7,1″ | 180mm

 Comfortable plastic T-grip

 Fiberglass shaft with excellent flex/weight ratio

 Length: 53,9″ / 67,3″ | 137cm / 171cm

 Pin-hole click and go adjustment

 Plastic blade

 Weight: 780g | 1,71lbs

Perkthimi:

Fshihini iPad-at: Sportet ujore janë argëtuese dhe të shëndetshme për fëmijët. Nga përvoja jonë, mund t’ju themi se fëmijëve u pëlqen të vozisin, por kanë vështirësi me vozitjet e forta për të rriturit. Për këtë arsye, ne vendosëm të dizajnojmë një vozitje për fëmijë me një raport të shkëlqyeshëm përkulje/peshe për t’i shtuar pajisjes së tyre të lezetshme për sportet ujore. Jobe’s Freedom Stick Youth është 3 pjesë i rregullueshëm dhe vjen me një sistem “klikoni dhe shkoni” në mënyrë që ata të mund ta ndajnë Freedom Stick me miqtë nga shkolla, familja dhe dashamirët e tjerë të ujit. Le t’i hedhim në ujë!

  • E rregullueshme ne 2 copa
  • Këndi i tehut: 9°
  • Sipërfaqja e tehut: 84 in²
  • Gjerësia e tehut: 7,1″ | 180 mm
  • Kapje e rehatshme T-plastike
  • Bosht tekstil me fije qelqi me raport të shkëlqyer përkulje/peshë
  • Gjatësia: 53,9″ / 67,3″ | 137cm / 171cm
  • Klikoni në vrimë me gjilpërë dhe kaloni rregullimin
  • Teh plastik
  • Pesha: 780g | 1,71 paund

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE FREEDOM STICK SUP PADDLE KIDS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *