Jobe Elite Wake Combo

69.00 

Categories: , ,

Description

211320003
This entry-level wakeboard Handle features an EVA profiled grip, which provides a lively feeling. Its pencil EVA-floats keep the rope away from propellers and make it easy to retrieve.
  • 15 inch/38.1 cm wide handle
  • 16 strand mainline
  • 28mm thick round grip
  • 75ft / 21,3 m mainline with 3 – 5ft / 1,5 m sections
  • EVA grip covered with a sublimated polyester

Perkthimi:

211320003

Kjo dorezë wakeboard e nivelit fillestar përmban një dorezë të profilizuar EVA, e cila ofron një ndjenjë të gjallë. Flokët e tij EVA me laps e mbajnë litarin larg nga helikat dhe e bëjnë të lehtë marrjen e tij.

  • Dorezë 15 inç/38,1 cm e gjerë
  • 16 fillesa kryesore
  • Kapje e rrumbullakët me trashësi 28 mm
  • Linja kryesore 75 ft / 21,3 m me seksione 3 – 5 ft / 1,5 m
  • Kapje EVA e mbuluar me një poliestër të sublimuar

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Elite Wake Combo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *