Jobe E-Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package + E-duna Drive

2,990.00 

Categories: ,

Description

JOBE E-DUNA 11.6 INFLATABLE PADDLE BOARD PACKAGE + E-DUNA DRIVE

488821002

The 2021 Jobe E-Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package with E-Duna Drive is one of the coolest things to happen to Stand Up Paddle boarding. Featuring an integrated yet, removable battery powered motor the E-Duna can glide you through the water with relative ease. The E-Duna is controlled by a remote control that can be easily attached to the paddle and has 3 built in speed modes. And with every feature of the Duna included the E-Duna the next step in Stand Up Paddle boarding Evolution!

FEATURES

 • Heat bonded technology: more layer quality and safety
 • Integrated electric motor which can also be used as pump
 • Non-slip EVA foam pattern, allows comfortable long term SUPing
 • Lightweight X-dropstitching construction
 • Bungee storage net
 • Easy-to-carry neoprene handle with paddle holder
 • Halkey Roberts Valve
 • 1 extra bungee cord included
 • 8″ EZ lock fin
 • D-ring on tip and tail
 • Valve patch assistance
 • Nose rocker: 9″, Tail rocker: 0″
 • Recommended rider weight: Up to 115kg | 250 lbs
 • Board weight with motor: 12,4kg | 27,3lbs
 • Package weight: 17,5kg | 38.5 lbs
 • Dimensions: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15cm
 • Volume: 320 l
 • Package contains: Adjustable carbon 3-piece paddle, Waterproof backpack, Motor with integrated pump, Remote to control the motor, Padded blade protection sleeve, 10 ft. coiled leash

PERKTHIMI

488821002

JOBE E-DUNA 11.6 PAKETA E BORDIT ME FLATUESHME + DRIVE E-DUNA Paketa Jobe E-Duna 11.6 e vitit 2021 me bordin e palosjes me fryrje me E-Duna Drive është një nga gjërat më interesante që mund t’i ndodhë hipjes në Stand Up Paddle. Me një motor të integruar por të lëvizshëm me bateri, E-Duna mund t’ju rrëshqasë nëpër ujë me lehtësi relative. E-Duna kontrollohet nga një telekomandë që mund të ngjitet lehtësisht në vozis dhe ka 3 mënyra të integruara të shpejtësisë. Dhe me çdo veçori të Duna-s të përfshirë E-Duna, hapi tjetër në Stand Up Paddle boarding Evolution!

KARAKTERISTIKAT

 • Teknologjia e lidhjes me nxehtësi: më shumë cilësi dhe siguri në shtresa
 • Motor elektrik i integruar i cili mund të përdoret edhe si pompë
 • Modeli i shkumës EVA pa rrëshqitje, lejon SUP të rehatshëm afatgjatë
 • Konstruksion i lehtë me qepje X
 • Rrjeta e ruajtjes së bungee
 • Dorezë neopreni e lehtë për t’u mbajtur me mbajtëse lopatash
 • Halkey Roberts Valve
 • 1 kordon shtesë bungee i përfshirë
 • Fina e kyçjes 8″ EZ
 • Unaza D në majë dhe në bisht
 • Asistencë për arnimin e valvulave
 • Lëkundje për hundë: 9″, lëkundëse e bishtit: 0″
 • Pesha e rekomanduar e kalorësit: Deri në 115 kg | 250 paund
 • Pesha e dërrasës me motor: 12,4 kg | 27,3 paund
 • Pesha e paketimit: 17,5 kg | 38,5 paund
 • Përmasat: 11’6″ x 31″ x 6″ | 350 x 78,8 x 15 cm
 • Vëllimi: 320 l
 • Paketa përmban: Lopate me 3 pjesë të rregullueshme prej karboni, çantë shpine të papërshkueshëm nga uji, Motor me pompë të integruar, telekomandë për të kontrolluar motorin, mëngë mbrojtëse të tehut të mbushur, zinxhir me mbështjellje 10 ft.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe E-Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package + E-duna Drive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *